Torsdag 26 maj

God morgon!
Redan uppe och igång efter en kort natts sömn. Idag väntar tåget hem till Ängelholm och sedan jobb. I helgen blir det årets sista treårstest med 9 (!) hästar att visa. Spännande då en av dem är den finaste vi har haft i år. 

Sitter i detta nu och tittar på nyheterna och blir inte minst förbannad när det enda man hör om på sporten är att fotbollshuliganer har tänt eld på något, kastat något eller slagits. Varför får en sport men så mycket problem så stort ekonomiskt stöd? Inte nog med det, det går dessutom åt en massa pengar åt polisinsatser och vilka är det som betalar det? Jo, skattebetalarna. Inte vill man jobba hårt för att se sina pengar gå till något sådant? Speciellt när det finns så många andra som verkligen behöver ekonomiskt stöd.

Det är också en massa prat om hur man ska kunna komma till rätta med problemet, och så svårt kan det väl inte vara? Dra in alla pengar och låt klubbarna spela för tomma läktare. Kan man inte sköta sig så kan man inte.

Kontentan av det hela är att samma problem ALDRIG skulle inträffa på en av de stora svenska hästtävlingarna, så låt fotbollsdirektörerna åka på studiebesök till Falsterbo. Det skulle de behöva!

V.S.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0