Tisdag 7 juni - lång dag

Hej!
Nu sitter jag och äter lite kvällsmat efter att ha jobbat hela dagen och precis kommit hem.

Dagen har som sagt varit lång men vi har hunnit med en hel del. Jag har "mjukstartat" med att rida 5 hästar och arbeta med en inridningshäst. Vi har också släppt två treåringar på bete och hämtat hem två tvååriga hingstar som var lite lätt taggade. 

I morgon blir det jobb igen och efter det en liten tur till Lund på kvällen.

Planeringen inför Falsterbo är i full gång och det blir nog faktiskt hela veckan för min del i år. Skoj ska det bli.

So long!



Prinsen kommer nog hem på fredag! :)



Måndag 6 juni - hemma igen med en kungakannan-vinnare

Hej igen!
Ni kan inte ana var jag har varit under helgen, för första gången i mitt liv har jag varit i Strömsholm på Strömsholmstävlingen under helgen. Vi hade nämligen två treåringar som visades i kungakannan respektive hornsundspokalen. Och vilket facit det blev - båda i final där den ena senare vann kungakannan och den andra kom på andra plats i hornsundspokalen!!! FANTASTISKT!

Jag har fortfarande svårt att smälta att det gick så himla bra. Så otroligt roligt för uppfödarna/ägarna som jobbar på målmedvetet med sin avel. Jag ligger säkert minst 10 h back vad gäller sömnen så det blir inget långt referat, men det kommer. Jag hoppas att jag ska kunna hinna med att uppdatera här åtminstone en gång om dagen under sommaren, under den här veckan är vi dock en man kort så det kommer att bli långa dagar.

So long!





Torsdag 2 juni - "sommarlov"

God morgon!

Nu börjar jag mitt "sommarlov" som till stor del kommer bestå av hästar och pluggande. Det är nämligen så att jag både ska jobba och läsa på heltid, mycket att göra som vanligt.

Nu ska jag strax bege mig ut till Nello för att jobba, efter treårstesterna i helgen är det inte så många som ska jobba eftersom de flesta vilar, så vi hoppas på att vara färdiga i god tid.

So long!



Kanske får prinsen snart komma hem igen!





Onsdag 1 juni - tillbaka

Hej!
Nu är jag tillbaka efter ett ofrivilligt uppehåll på nästan en vecka.
Här kommer en kort resumé över vad som har hänt sedan dess:

- Jobbade hela fredagen, slutade vid halv åtta, åkte hem och åt och gick och la mig.

- Treårstest hela lördagen, konstig bedömning och snåla med poängen men ett diplom blev det.

- Hem till en vän på lördagkvällen, åkte direkt dit från treårstesterna, fest med grillat och trevligt sällskap. Sov över till söndagen.

- Treårstest söndag förmiddag, åkte tillbaka till min vän för att titta på hennes fyraåring.

- Tittade på fyraåringen som blivit jättefin, fikade och åkte tillbaka för att titta på ett par hingstar på treårstestet.

- Direkt till stationen för att åka ner till Lund, insåg att datorn var kvar i Ängelholm och att jag var tvungen att klra mig utan den till idag. Blev mest ledsen för att jag inte skulle kunna titta på några serier utan reklamavbrott.

- Måndag - tisdag blev det finslipning av projektrapporten som sedan lämnades in.

- Idag: Redovisning och godkännande av projektet. Mycket beröm fick vi och det var kul. På tåget och åkte till Helsingborg, mamma och jag körde in om en hästaffär innan vi åkte till Nello. Hem en runda efter det för att äta en macka och sedan till Lilleman och Mykene som fick en uteritt i skogen.

Nu: Kvällsmat och sedan en bit choklad för att fira sommarlovet och lite serietittande.





RSS 2.0